Wie ben ik?

Als het over interne communicatie
en veranderingen gaat, word ik enthousiast.
Het bedenken en uitwerken van de communicatiestrategie voor een (complexe) veranderopgave, is vaak de kern van mijn opdrachten. Daarbij zet ik de lijnen uit, bedenk creatieve interventies, schrijf veranderverhalen, begeleid ik bijeenkomsten en leg ik verbindingen tussen mensen en vraagstukken. In mijn opdrachten combineer ik mijn kennis van en ervaring met communicatie, organisatiekunde en psychologie. Klanten en collega’s omschrijven mij als analytisch, enthousiast, creatief, snel denkend en werkend en altijd opererend met het resultaat voor ogen: organisatiedoelen realiseren.

 • Analytisch: weet snel tot de kern te komen en hoofd- en bijzaken te scheiden
 • Creatief: in werkvormen, aanpak en het bedenken van interventies
 • Open blik: ik geloof dat je een vraagstuk altijd vanuit meerdere kanten en vanuit meerdere perspectieven moet bekijken om het goed beet te kunnen pakken
 • Vlotte pen: ik zie schrijven als een strategische vaardigheid, geen uitvoerende
 • Verbindend: ik stap op mensen af, breng ze samen rond vraagstukken en zoek naar het grotere plaatje
 • Vernieuwend: ik houd van methodes waarbij je denkt en doet tegelijkertijd, zoals scrum en design thinking, waarbij je de creativiteit van een groep stimuleert en waarbij je de focus kunt leggen op dat wat bijdraagt aan het doel en niet aan bureaucratie of hiërarchische regels

Ik ben beschikbaar voor (interim-) adviesopdrachten, als sparringpartner en als spreker.
Ik geef workshops, presentaties of inspiratiesessies voor grote en kleine groepen.

Wie ben ik?

Als het over interne communicatie
en veranderingen gaat, word ik enthousiast.
Het bedenken en uitwerken van de communicatiestrategie voor een (complexe) veranderopgave, is vaak de kern van mijn opdrachten. Daarbij zet ik de lijnen uit, bedenk creatieve interventies, schrijf veranderverhalen, begeleid ik bijeenkomsten en leg ik verbindingen tussen mensen en vraagstukken. In mijn opdrachten combineer ik mijn kennis van en ervaring met communicatie, organisatiekunde en psychologie. Klanten en collega’s omschrijven mij als analytisch, enthousiast, creatief, snel denkend en werkend en altijd opererend met het resultaat voor ogen: organisatiedoelen realiseren.

 • Analytisch: weet snel tot de kern te komen en hoofd- en bijzaken te scheiden
 • Creatief: in werkvormen, aanpak en het bedenken van interventies
 • Open blik: ik geloof dat je een vraagstuk altijd vanuit meerdere kanten en vanuit meerdere perspectieven moet bekijken om het goed beet te kunnen pakken
 • Vlotte pen: ik zie schrijven als een strategische vaardigheid, geen uitvoerende
 • Verbindend: ik stap op mensen af, breng ze samen rond vraagstukken en zoek naar het grotere plaatje
 • Vernieuwend: ik houd van methodes waarbij je denkt en doet tegelijkertijd, zoals scrum en design thinking, waarbij je de creativiteit van een groep stimuleert en waarbij je de focus kunt leggen op dat wat bijdraagt aan het doel en niet aan bureaucratie of hiërarchische regels

Ik ben beschikbaar voor (interim-) adviesopdrachten, als sparringpartner en als spreker.
Ik geef workshops, presentaties of inspiratiesessies voor grote en kleine groepen.